2020 – #139

Beste SDN Magazine lezer,

De pandemie heeft ons allemaal nog in zijn greep. Het thuiswerken en online vergaderen via Zoom, Teams of andere middelen is een gewoonte geworden. Voor ons IT-ers was dat natuurlijk al een gewoonte, maar onze niet IT-vrienden zien nu ook de voordelen. Het laatste In-person event is inmiddels alweer 7 maanden geleden en ook online events beginnen een gewoonte te worden. Het voordeel hiervan is wel dat ze een groter bereik hebben. Binnenkort hebben wij weer een online SDN-event.

Weet je dat wij twee-wekelijks een online webcast hebben via Twitch en Youtube? Iedere twee weken hebben wij een interessant onderwerp door een expert uit de community. Je kunt ze terugkijken op ons youtube kanaal. Mocht je graag iemand in onze cast willen zien, mail ons zijn/haar naam en wij zullen hem/haar benaderen om op treden als expert gast.

Voor je ligt het nieuwste SDN-magazine. In dit magazine artikelen over: TMS Web, gRPC, Testen & Kwaliteit, React, Public Clouds, Azure DevOps en Priority Queues. Onze collega’s uit het community Bruno Fierens, Johan Smarius, Menno Brouwer, Mauirce de Beijer, Bart Kooijmans, Maik van de Gaag, Dennis van der Stelt en Weronika Łabaj geven allemaal een inkijkje in hun ervaringen over de verschillende onderwerpen. Bedankt auteurs, super waardevolle verhalen.

Veel leesplezier en tot ons volgende event of uitzending van de SDN Cast Rebooted. Wil je schrijven of spreken of meedoen aan onze cast meld je dan op redactie@sdn.nl.

Groeten,
Marcel
Eindredacteur Magazine en Voorzitter SDN