SDN Magazine – 2022 – #142

Terwijl het buiten stormt zijn wij binnen hard bezig met weer een mooi nieuw SDN magazine, want waar het weer zijn biceps laat zien, doen wij dat natuurlijk ook! Vooruitkijkend op mooiere dagen, blikken we in ieder geval alvast vooruit op Future Tech, die verplaatst is naar 21 juni – en zoals wij hier steeds horen, de langste dag van het jaar is. Klinkt als een top dag om samen met jullie een mooi event te beleven. Verder vinden jullie in dit magazine een QR-code die je gelijk naar de ticket pagina brengt, zo zorg jij dat je er in ieder geval bij bent. Maar met de verplaatsing van Future Tech bekend dat wel dat TEQnation er nu eerst aankomt! 12 mei zal dit feest weer losbarsten. Hebben jullie je tickets al?

Maar nu eerst dit mooie magazine, waar vele auteurs en redactieleden weer enorm hun best voor hebben gedaan om een mooie editie voor jullie neer te zetten. Lijkt het jou ook wat om met jouw artikel in het magazine te staan? Mail dan jouw artikel voorstel naar redactie@sdn.nl.

Blader hieronder door het magazine of download ‘m rechtstreeks hier.

Wil je voortaan de nieuwste editie van SDN Magazine meteen zodra die uitkomt op je deurmat hebben vallen? Word dan nu SDN lid!

SDN_magzine_142