2021 – #140

Beste SDN Magazine lezer,

De beste wensen voor 2021! Dit jaar zal voor de SDN in het teken van verandering staan. We hebben grootste plannen en we willen de SDN naar een hoger plan tillen. Daarover zullen we in een later stadium nog meer vertellen, maar het magazine en de SDN Cast blijven een belangrijk onderdeel. Nu maar hopen dat we ook weer spoedig events kunnen organiseren en elkaar IRL (in real life) te kunnen spreken en samen te discussiëren/te sparren over technologie. Tenslotte zijn wij mensen kuddedieren en genieten we van samen dingen doen.

Je kunt met ons mee discussiëren tijdens onze tweewekelijkse SDN Cast via Twitch en Youtube. Iedere twee weken hebben wij een interessant onderwerp met een expert uit de community. Je kunt ze terugkijken op ons youtube kanaal. Mocht je graag iemand in onze cast willen zien, mail ons zijn/haar naam en wij zullen hem/haar benaderen om op treden als expert gast.

Voor je ligt het nieuwste SDN-magazine. In dit magazine artikelen over: AWS infrastructuur met .NET, gRPC en Blazor, Unit testen, Monolieten naar services, ontwikkelen in een container, Azure event grid en durabel functions. Onze collega’s uit het community Christiaan Nieuwlaar, Johan Smarius, Marcel Meijer, Vincent Hendriks, Steef Jan Wiggers, Tim van der Weijde en Sander Hoogendoorn geven allemaal een inkijkje in hun ervaringen over de verschillende onderwerpen. Bedankt auteurs, super waardevolle verhalen.

Veel leesplezier en tot ons volgende event of uitzending van de SDN Cast Rebooted. Wil je schrijven of spreken of meedoen aan onze cast meld je dan op redactie@sdn.nl.

Groeten,
Marcel
Eindredacteur Magazine en Voorzitter SDN