SDN Innovation Award

Coming soon!

De SDN hoopt in 2022 tijdens Future Tech de eerste SDN Innovation Award uit te reiken. Deze wordt toegekend aan het meest innovatieve project dat heeft plaatsgevonden.

De onafhankelijke jury van Microsoft .NET experts beoordeelt elke voordracht. Het kan daarbij gaan om projecten die succesvol, innovatief, verantwoord en/of omvangrijk zijn. Elk bedrijf dat een project inschiet krijgt tevens 2 Future Tech conferentie tickets.

Let op: De SDN biedt de winnaar een timeslot aan binnen het programma van Future Tech (mits deze past binnen de programmering en voldoet aan de kwaliteitscriteria).

Inschrijving

De inschrijfdata wordt op een later moment bekend gemaakt.

Schrijf je dan hier in of scroll naar beneden en vul daar het formulier in.

Waarom deze Award?

Met de SDN Award laten we zien dat we trots zijn op de prestaties van bedrijven in Nederland op het gebied van Microsoft en .NET. Want Microsoft en .NET developers maken het verschil in innovatieve tech ontwikkelingen.

Met de SDN Innovation Award heeft de SDN als doel innovatie te bevorderen en te promoten. Door deel te nemen aan deze Award krijgt jij of jouw organisatie aandacht voor jouw prestatie, jouw visie en/of verdienste.

Nomineer uw project

De SDN nodigt je als businesspartner uit om uw project te nomineren, welke op het gebied van Microsoft en .NET onderscheidend en innovatief  genoemd mag worden. 

Fill out my online form.