De belangrijkste aankondigingen tijdens Microsoft Inspire Online

Microsoft Inspire 2022 is vandaag van start gegaan, waarbij Microsoft een nieuw contactcenterplatform aankondigde dat gebruikmaakt van Nuance-technologie, verbeteringen aan Teams en Viva plus een nieuw partnerprogramma voor ruimtegerichte bedrijven.
Dit jaar heeft Microsoft controversiële wijzigingen in het partnerprogramma doorgevoerd, waaronder een premie van 20 procent op maandelijkse toezeggingen voor Microsoft 365 en andere populaire softwarepakketten en een partnercapaciteitsscore om te bepalen wie in aanmerking komt als een 'oplossingspartner'.

In mei verliet 'channelchief'  Rodney Clark de technologiegigant in Redmond, Wash. En dagen voor Inspire noemde Microsoft zijn nieuwe 'chief partner officer', Nicole Dezen.

Wat Microsoft aankondigde op Inspire 2022
In tegenstelling tot andere technische conferenties  hield Microsoft Inspire volledig online terwijl de wereld blijft worstelen met COVID-19.

Microsoft heeft een van de grootste en meest diverse partnerprogramma's in IT: volgens het bedrijf hebben 400.000 partners wereldwijd 22 miljoen mensen in dienst.

Via deze Microsoft Inspire 2022: The Biggest Announcements | CRN zijn enkele van de grootste aankondigingen op Inspire 2022 te lezen.