Het nieuwe SDN is live!

Met trots mogen wij jullie presenteren: het vernieuwde platform SDN (Software Development Network).

Samen met Reshift Digital is het SDN achter de schermen druk bezig geweest om de community voor Microsoft- en .Net-developers flink op de schop te nemen, onze missie en visie te herijken en ons aanbod naar de community opnieuw vorm te geven.

Deze samenwerking heeft erin geresulteerd dat het nieuwe platform SDN.nl vandaag live gaat. Een platform waarmee wij alle professionele Microsoft- en .Net-developers nog beter willen gaan ondersteunen bij het uitoefenen van hun mooie vak. Een community waarin wij elkaar op de hoogte gaan houden van de laatste trends en ontwikkelingen binnen het .Net- en Microsoft-ecosysteem, waarin wij kennis delen via de vele Meetups en Masterclasses, via het jaarlijkse event FutureTech en via het vernieuwde SDN Magazine dat 4x per jaar in print zal gaan uitkomen.

Kortom: een platform voor en door developers. Een platform voor professionalisering, maar ook voor netwerken. Een platform waar je als .Net- of Microsoft-ontwikkelaar natuurlijk bij wilt horen!

Benieuwd naar de hernieuwde missie en visie van het Software Development Network, of meteen lid worden (voor slechts 69,95 euro per jaar). Kijk dan snel op de nieuwe website.