.NET Meetup Tip:

.NET Meetup Tip! Op donderdag 20 april organiseert de Dotned Usergroup een interessante meetup waarbij Dennis Vroegop je bijpraat over AI,MLNet, ChatGPT, Stable Diffusers en meer.

Probeer het volgende eens:

  1. Open je favoriete bron van tech nieuws
    2. Kijk naar de eerste pagina
    3. Tel hoe vaak je de term ChatGPT tegenkomt.Het lijkt wel of alles vandaag de dag over de bijna magische technologie gaat. Maar wat is kunstmatige intelligentie of AI nu echt? Hoe werkt dat nu precies? Moeten we daar ons zorgen over maken?

Als je wilt weten hoe het nu echt werkt, is dit de sessie voor jou. Dennis neemt je mee door de basis en laat je zien hoe het allemaal werkt. En ook: hoe je het zelf kunt gebruiken. We kijken uiteraard ook naar de mogelijkheden van ChatGPT en dingen als Stable Diffusion. Aan het einde van deze avond ben je misschien niet zelf in staat om de volgende ChatGPT te bouwen, maar je weet er wel meer van dan aan het begin van de avond! Je leert wat het is, hoe het werkt en hoe je het kunt gebruiken. Dus maak jezelf wat intelligenter en schrijf je in voor deze gratis bijeenkomst! De avond wordt gehost door Info Support, en vindt plaats in hun kantoor te Utrecht.

Schrijf je in!