SDN Night – .NET 8 Launch Viewing Party – Powered by Ordina Tuesday, november 14

Graag nodigen wij jullie uit om met elkaar de .NET8 lancering live te kijken! Op 14 november organiseert de SDN in samenwerking met Ordina een viewing party met een tof programma!

Datum: 14 november
Locatie: Ordina hoofdkantoor, Ringwade 1, Nieuwegein

Programma:

16:30 – Inloop Vanaf 16:30 worden jullie verwelkomt met een drankje en een hapje.

17:00-18:00 – .NET 8 Conference Livestream De mooie Plaza van Ordina wordt klaargezet voor de Keynote livestream van de .NET 8-conferentie. Dit is een geweldige kans voor deelnemers om samen de lancering te volgen en op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in het .NET-ecosysteem.

18:00-18:15 – Pauze Tijdens de pauze kunnen jullie genieten van lichte versnaperingen en is er gelegenheid om vragen te stellen of met elkaar te discussiëren over de livestream.

18:15-18:45 – Panel Discussie Een deskundig panel zal deelnemen aan een discussie over de belangrijkste thema’s en aankondigingen van de .NET8 lancering. Het wordt een interactieve sessie waarbij ook jullie worden uitgenodigd om vragen te stellen en deel te nemen aan de discussie.

18:45 – Food, Drinks & Netwerken Na alle ontvangen informatie kunnen jullie ontspannen en genieten van eten en drinken. Dit biedt ook een uitgelezen kans voor verdere netwerkmogelijkheden.

19:00 – Pubquiz Een leuke en interactieve pubquiz wordt georganiseerd, waarbij deelnemers hun kennis kunnen testen en leuke prijzen kunnen winnen.

Na de pubquiz is er uiteraard nog de mogelijkheid om met elkaar na te praten.

20:30 – Afsluiting

Zien wij jullie ook op 14 November?
Vergeet je dan niet aan te melden via deze link: Aanmelden SDN Night

Laat weten dat je komt op onze Meetup pagina!